В серпні 2015 року розпочав роботу підрозділ ЦВО Центр . Першими господарствами супроводу стали ТОВ «АФ Базис», ТОВ «Дзензелівське» та ТОВ «Кищенці». На сьогоднішній день ЦВО Центр працює з дійним поголів’ям більше 6 тисяч корів 18 господарств Київської, Черкаської, Житомирської та Кіровоградської областей. Сервісним ветеринарним лікарем підрозділу є Сергій Когут, який в тижневому ритмі відвідує регіонально закріплені господарства, консультує, рекомендує оптимальні рішення проблем та приймає безпосередню, практичну участь у ветеринарному обслуговуванні ферми. Основними напрямками роботи є : профілактика захворювань, відтворення, діагностика хвороб та робота з молодняком.

За роки співпраці господарства  досягли підвищення ключових показників відтворення, здоров’я та якості молока.

ПП «Перлина Тікича» - було досягнено підвищення гатунку  молока з вищого до екстра, середньодобової продуктивності - з 12-13 л до 16 л на фуражну корову, відсоток тільних тварин в стаді зріс  на 15 %.

СТОВ «Плосківське» завдяки впровадженню рекомендацій сервісного лікаря та контролю за їх виконанням досягли зростання заплідненості корів з 40 % до 50 % та покращання гатунку молока  з вищого до екстра.

ФГ «Соколівка»   мало середні показники, однак через зміну ветеринарного лікаря з’явилися проблеми із станом здоров’я тварин, відтворенням та якістю молока. Тому, сервісний лікар на даний момент відвідує господарство 2 рази на тиждень для стабілізації ситуації та досягнення максимальних цільових показників. Проводиться контроль здоров’я тварин в післяродовому періоді, за потреби надається лікувальна допомога, діагностика тільності та причин неплідності корів і телиць.

Впроваджуючи протоколи лікування і профілактики перевірені практикою та схвалені в Україні, забезпечуючи гарантовано якісними товарами, ми досягаємо поставлених цілей та збільшуємо прибутковість господарства.

Куба Анатолій, керівник зоотехнічної та ветеринарної служби ТОВ «Умань Агро» говорить: "Такий формат співпраці дуже допомагає господарствам, співпрацюємо з Центром ветеринарного обслуговування більше 3 років,  задоволені як співпрацею, так і сервісним лікарем Сергієм Когутом. Рекомендую всім хто хоче вивести господарство на новий рівень та досягти більшого, приєднуватись".

Сервісний лікар ЦВО Центр та спеціалісти господарства СТОВ "Дібрівка Агросервіс"