Надання регулярного високопрофесійного практичного ветеринарного обслуговування ВРХ господарств Асоціації виробників молока України для забезпечення здоров’я, високого рівня відтворення, максимальної продуктивності тварин та підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності галузі вітчизняного молочного скотарства – для цього не покладаючи рук працює підрозділ Центру ветеринарного обслуговування Південь. Розпочали роботу в 2017 році та по сьогодні сервісний лікар Олександр Фролов надає допомогу у вирішенні проблем  та у ветеринарному обслуговуванні ферми. Першими господарствами, що вступили на супровід стали:

Торговий дім «Долинське» одне із перших господарств супроводу в даному регіоні, співпрацюємо близько 5 років. Проводимо в щотижневому ритмі УЗД діагностику корів, що дає можливість утримувати показники по відтворенню на відповідному рівні. Якщо виникають якісь зміни, приймаємо міри по вирішенню проблеми. Почали працювати із сексованою спермою, особливу увагу уділяємо стану телиць, якщо норма допускаємо до осіменіння.

Ще один приклад, господарство ТОВ «Світанок» Херсонської області, де директором є Максименко Сергій Іванович. Завдяки співпраці з Центром Ветеринарного Обслуговування досягли покращення відсотку заплідненості з 15 % до 50 % на даний момент.

СТОВ «Дніпро» Херсонської області, покращили ситуацію по відтворенню, збільшили кількість отелів, відповідно зменшили середній день лактації до 180, що дає збільшення продуктивності корів.

ТОВ «Світанок» Херсонської області, головний ветеринарний лікар Мірошніченко Наталія Михайлівна: «співпрацюємо з липня 2018 року,  дуже раді що маємо змогу працювати з такими спеціалістами. Завдяки співпраці з Центром Ветеринарного Обслуговування покращили ситуацію по всім напрямках на господарстві, особливо по відтворенню. Завдяки кваліфікованій допомозі ветеринара, Фролова Олександра, та контролю  покращили якість молока, з першого до екстра ґатунку, що дає можливість отримати додатковий прибуток 430 грн на кожній тонні молока».

ТОВ «Дніпро» Херсонської області, управляючий фермою Фесенко Сергій Миколайович: «співпрацею задоволені, приїжджає до нас Олександр Фролов, хороший спеціаліст, завжди готовий допомогти та надати рекомендації. В основному працюємо по відтворенню, за роки співпраці маємо значні покращення у показниках. Раджу господарствам, долучатися до Центру Ветеринарного обслуговування і покращувати ситуації на своїх господарствах».

Сервісний лікар ЦВО Південь та спеціалісти господарства Торговий дім «Долинське»