У вересні 2018 року розпочав роботу підрозділ ЦВО Полтава. Першими господарствами супроводу стали Перемога СТОВ, Надія СГП, Мажарка, Промінь-Лан. На сьогоднішній день ЦВО Полтава працює з дійним поголів’ям більше 5 тисяч корів 14 господарств. Сервісним ветеринарним лікарем підрозділу є Базавлук Микола, який обожнює свою роботу та в тижневому ритмі відвідує регіонально закріплені господарства, консультує, рекомендує оптимальні рішення проблем, приймає безпосередню, практичну участь у ветеринарному обслуговуванні ферми. Основними напрямками роботи є: профілактика захворювань, відтворення, діагностика хвороб та робота з молодняком.

Завдяки спільній, із спеціалістами господарства Перемога СТОВ, роботі по менеджменту тварин вдалось збільшити відсоток успішного осіменіння по першому разу з 18 до 36%. Працюючи по блоку відтворення зменшили сервіс-період на 103 дні.

Співпрацюючи з ЦВО Полтава господарства підвищують ключові показники відтворення, здоров’я та якості молока.

ФГ «Лузіря», директор Шапаренко Микола В’ячеславович: «Співпрацею дуже задоволені, користуємось послугами Центру ветеринарного обслуговування близько 2х років. Микола Базавлук - молодий, компетентний лікар, який горить своєю справою, добре працює та допомагає по питаннях здоров’я тварин і відтворенню. Ми розвиваємось і прагнемо до кращого і раді, що є люди які допомагають в нашій нелегкій справі.»

ПСП «Червоний маяк», головний ветеринарний лікар Бобир Віктор Григорович: «Особисто я знайомий з ЦВО більше року, співпрацею задоволені. Приїжджає до нас Базавлук Микола, висококваліфікований спеціаліст, завжди готовий допомогти як практично так і надає консультації по телефону. За час співпраці змогли покращити показники по відтворенню, завдяки діагностиці тільності та перевірці тварин після отелу, але на цьому не зупиняємось завжди є куди рости».

ТОВ «Гнідинці-Агро», заступник директора Олексій Олександрович: «Хочемо відмітити роботу сервісного лікаря Базавлука Миколи, відпрацьовує на всі 100%, візити 1 раз на 2 тижні, чим ми дуже задоволені. Завдяки співпраці з Центром Ветеринарного обслуговування заплідненість виросла на 70%. Центр ветеринарного обслуговування робить великий внесок у покращення ветеринарної сфери України».

Сервісний лікар ЦВО Полтава та керівник господарства ПСОП «Мажарка».

Сервісний лікар ЦВО Полтава та головний ветлікар господарства ТОВ «Баришівська зернова компанія».

Сервісний лікар ЦВО Полтава та спеціалісти господарства ТОВ «Рожнівка агро».