Продовжуючи співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Консультаційний центр АВМ отримав грантове фінансування на реалізацію «Програми впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні».

  Проєкт орієнтований на розвиток мікро-, малих та середніх підприємств, що займаються виробництвом молока і молокопродуктів, м’яса (яловичина, свинина, баранина)  у восьми цільових областях України. Його реалізація сприятиме підвищенню ефективності аграрних ММСП, збільшенню обсягів виробництва і продажів продукції тваринництва за міжнародними стандартами якості і безпечності, формуванню маркетингових ланцюгів збуту через впровадження нових технологій та передових практик, передачу експертизи та знань.

  Уже з жовтня цього року розпочинається впровадження цілей Програми, що передбачає проведення навчально-інформаційних та консультаційних заходів для керівників і фахівців МСП, фермерських та особистих селянських господарств в сфері виробництва продукції тваринництва.

Цільові регіони: Миколаївська, Херсонська, Одеська, Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Полтавська та Черкаська обл.

Щоб стати учасником проєкту, потрібно заповнити форму:

https://forms.gle/d6JHFsPwLGdqMvns5

За дельною інформацією звертайтеся: 067 445 2488 Варич Аліна