Консультаційний центр АВМ за підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), в рамках спільного проекту «Розвиток молочної галузі України», запрошують долучитись до онлайн-курсу «Економіка молока починається в полі»  технологів та відповідальних за процес заготівлі на МТФ.

Два блоки онлайн-курсу «Економіка молока починається в полі» вже позаду. На черзі завершальний блок, присвячений технології заготівлі кормів.

Навчання відбудеться online на базі платформи ZOOM 14 квітня з 14:00 по 18:00!

На Вас чекають топові спікери та гарячі теми:

  • Прибутковість молочного виробництва – роль керівника, агронома і зоотехніка.
  • Місце грубих кормів в структурі собівартості виробництва молока.
  • Технічні рішення, як запорука якості кормів.
  • Підготовка та навчання персоналу перед заготівлею грубих кормів.
  • Планування та координація процесу заготівлі сінажу та силосу на всіх етапах.
  • Протоколи заготівлі грубих кормів в курган та траншею. Специфіка дотримання та чітке виконання – завершальний етап в отриманні кормів найвищої якості.
  • Інтерпретація лабораторних досліджень кормів. Контроль та управління показниками якості та безпеки кормів.
  • Економічна цінність грубих кормів, як джерела перетравної НДК, протеїну та легкоферментованих вуглеводів.
  • Приклад розрахунку економічної оцінки втрат ферментації.
  • Оцінка якості кукурудзяного силосу за індексом ферментованих  вуглеводнів.

Для реєстрації заповніть онлайн-форму:  https://forms.gle/WLeSnti8kJPAMuoq5

або ж телефонуйте: 

067 590 2120 Олександра Паламаренко,

067 445 2488 Аліна Варич