Завдяки технології Smart Bow від провідної світової ветеринарної компанії Zoetis ви і ваш ветеринарний лікар зможе цілодобово у режимі реального часу отримувати доступ до інформації про кожну окрему корову. Інтелектуальна вушна бирка Smart Bow контролює румінацію та активність кожної корови і повідомляє про стан здоров’я та статеву охоту. Використовують для профілактики, виявлення, усунення проблем зі здоров’ям тварин, що в кінцевому підсумку призводить до покращення загальних показників вашої ферми.

Першим господарством в Україні, що почало використовувати у своїй роботі дані технології є ТОВ «Молоко Вітчизни» де генеральним директором є Федір Рошка. «Молоко Вітчизни» об’єднує три молочно - товарні ферми в межах Сумської області. Підприємство має статус племінного заводу з розведення голштинської породи ВРХ, основний напрямок роботи – виробництво молока. Прагнучи досягнути  покращення ефективності ферми звертаються до найновіших технологічних розробок.

«Стосовно нових технологічних рішень чи інновацій, рішення приймається  продумано, всією командою зважуємо всі за і проти, рахуємо окупність. І коли ми самі в щось повірили, то нас уже складно зупинити. Думаю Smart Bow  окупиться максимум за два роки. Завдяки кращому менеджменту корови менше хворітимуть, зменшиться вибракування та витрати на ветпрепарати, збільшиться тривалість продуктивного використання худоби, більше матимемо молока» - вважає Федір Рошка.

Виступ керівника напрямку ВРХ представництва Zoetis Костянтина Рослякова на семінарі «Система моніторингу стада Smart Bow – запорука успіху сучасного молочного господарства».

Директор ТОВ "Молоко Вітчизни" Федір Рошка, ділиться секретами успіху на зустрічі-семінарі.