Юніформ-Агрі - міжнародна компанія що розробляє програмне забезпечення для управління МТФ. На ринку молочного тваринництва вже понад 30 років. Головний офіс компанії знаходиться у Нідерландах, по сусідству з найпродуктивнішими стадами молочної худоби в світі.

   Спеціалісти компанії являються експертами в області управління даними у галузі виробництва молока. Юніформ співпрацює з провідними виробниками доїльного обладнання, молокопереробними підприємствами та іншими промисловими партнерами по всьому світу. Наша мета - надати фермеру професійний, потужний але разом із тим простий у використанню та інтуїтивно зрозумілий інструмент.

   Кожен день тисячі молочних фермерів по всьому світу покладаються на Юніформ-Агрі для щоденного управління, аналізу та звітності по молочному стаду. Постійний розвиток продукту і супровід забезпечують актуальність Юніформ-Агрі, ми враховуємо останні нововведення  в апаратних і програмних платформах, та нові підходи в практиці.

   Юніформ-Агрі використовують у Канаді, Німеччині, Нідерландах, Великій Британії, Італії, Іспанії, Блельгії та інших країнах. У 2017 році число користувачів Юніформ-Агрі у світі досягнуло 10-ти тисяч! В Україні з нами працює понад 130 господарств.

ПОСЛУГИ

  • Продаж та встановлення програмного забезпечення.
  • Консультаційний супровід користувачів (проведення навчань, вебінарів, виїзних тренінгів).
  • Постійна розробка, вдосконалення  та оновлення програми.
  • Синхронізація із доїльними залами та іншими системами автоматизації, всесвітньо відомих виробників.

ОСНОВНІ МОЖЛИВОСТІ

Облік

Планування

Аналітика

Економіка

Мобільний додаток

Блоки:

Відтворення:

- Аналіз відтворення KPI США (виявлення охоти, рівень заплідненості, рівень тільності)

- Аналіз відтворення стада по періодам часу

- Перегляд даних циклу від отелу до сухостою

- Порівняння заплідненості по бику, оператору ШО, дню тижня

- Порівняння ефективності схем синхронізації статевої охоти

Продуктивність:

- Загальна продуктивність стада, групи, чи окремої тварини

- Ідентифікація проблем доїльного обладнання

- Продуктивність по молокомірам і контрольним дійкам

- Аналіз зниження продуктивності по причинам пов’язаним з менеджментом

Здоров’я:

- Зручне внесення захворювань та лікувань

- Звіт по використаних препаратах

- Інформативний аналіз соматичних клітин

- Звіт по каренції

Економіка:

- Відслідковування виробничих витрат в порівнянні із доходами від продажу

- Порівняння вашої ферми із фермами країни чи світу

- Розрахунок прибутку на місяць, рік чи корову

ВІДГУКИ

ПП «Аграрна компанія 2004»

Програма Юніформ Агрі дуже гарна та інтуїтивно зрозуміла, що дуже важливо. Є можливість планування технологічних процесів та планування ходу лікування. На сьогодні в сучасному та систематизованому світі неможливо прогнозувати, планувати, аналізувати без належної програми управління стада, саме тому ми обрали Юніформ. Висловлюємо подяку і службі підтримки. Спеціалісти завжди на зв'язку та надають якісну та конструктивну допомогу,  а також ніколи не залишають невирішених питань. І просто вони гарні люди з якими завжди приємно спілкуватися.

СФГ «Віталія»

Програма Юніформ Агрі надає широкий спектр можливостей в управлiннi, аналiзi та контролi поголiв’я господарства. Працювати з нею досить легко, все максимально зрозумiло та доступно навiть для людини, яка нiколи не працювала з ПК. Без проблем Юніформ обмiнюється даними з програмним забезпеченням Dairy master. Плюс є мобiльна версiя, це дуже зручно в умовах виробництва. Особливо приємно, що в потрібний момент є якiсний супровiд, доброзичливi та вiдповiдальнi працiвники сервiсноï служби завжди на зв’язку. Побажанням є збiльшення звiтностi по вiдтворенню та лiкуванню, для бiльш детального аналiзу.

ТОВ «Молоко Вітчизни»

В цілому програма має широкий та зрозумілий функціонал. Є багато корисних звітів які можна налаштувати на досить широкий спектр показників, програма має зручний інтерфейс . Працювати в програмі не складно, є служба підтримки, яка завжди допоможе у вирішенні будь яких питань. 

Працівники компанії Юніформ постійно проводять навчання та курси підвищення кваліфікації для спеціалістів господарств.

 

КОНТАКТИ   

Тел: +38 (096) 86 97 410

Ел.пошта: helpdesk@uniform-agri.com.ua

Адреса: Україна, м. Вінниця, вул. Пирогова 131-А, 21037