КЦ АВМ запрошує ММСП, які займаються молочним скотарством на вебінар «Організація годівлі корів в транзитний період» в рамках реалізації проекту «Впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні», що підтримується Програмою USAID АГРО.

Навчальний вебінар відбудеться 27 серпня на платформі Zoom, з початком о 16:00 та тривалістю 1,5 год. Спікер – Віктор Харкавлюк, експерт з технологій у сфері молочного тваринництва КЦ АВМ.

Найбільші втрати внаслідок незбалансованої годівлі тварин спостерігаються у транзитний період, коли в організмі корови відбуваються різкі фізіологічні зміни, пов’язані з ростом плоду, пологами і початком лактації. У цей період тварини споживають мінімум сухої речовини корму, а на початку лактації – втрачають живу масу (білок і жир) на потреби молокоутворення. Часто корови споживають значно менше сухої речовини корму, ніж в наступні місяці лактації (до 1,5 раза), а потреби у поживних речовинах не забезпечуються надходженням із кормів.

Про організацію збалансованої годівлі транзитних корів говоритимуть під час вебінару. Крім цього, про:

  • цільові показники при організації годівлі раннього та пізнього сухостою;
  • структуру раціону та якісну підготовку кормів до згодовування;
  • оцінку ефективності годівлі корів в транзитний період;
  • проблеми післяотельного періоду та шляхи їх вирішення.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:

за посиланням https://forms.gle/8LgsH6akQXbGxCba8

або за телефоном: 067 445 2488, Варич Аліна