Кормовий супровід

Відправити заявку

Цілі

Високі показники здоров’я, продуктивності та відтворення
Найнижча кормова собівартість виробленого 1 кг молока корегованого по енергетичній цінності
Мінімальне вибуття тварин
Найвища економічна вигода для фермера
1
Підготовка та планування Проекту
Підготовка та планування Проекту
  • Формування проектної команди (спільної)
  • Підготовка та погодження попереднього плану проекту та плану взаємодії
  • Погодження попередніх КПЕ проекту
  • Проведення комунікаційної зустрічі з початку проекту
2
Діагностика процесів управління годівлею
  • Збір та аналіз інформації по процесах:
  • управління годівлею
  • кормовиробництва
  • вирощування та заготівлі грубих кормів*
  • Аналіз ефективності годівлі
  • Підготовка звіту: виявлені неефективності, ініціативи та рекомендації щодо підвищення ефективності процесів та результатів роботи МТФ
  • Презентація звіту, погодження цільових КПЕ
Діагностика процесів управління годівлею
3
Професійний супровід
Професійний супровід
  • Регулярна взаємодія з персоналом: комунікація змін, цілей, задач, навчання, контроль
  • Впровадження та контроль виконання визначених змін
  • Розробка Політики годівлі та Регламентів роботи
  • Розробка та коригування раціонів
  • Дослідження якості кормів
  • Регулярна оцінка ефективності годівлі, надання рекомендацій щодо коригуючих дій
  • Проведення робочих зустрічей з персоналом та ТОП менеджментом

Графік надання послуги

На постійній основі:

  • Системний аналіз ефективності виробничих показників
  • Професійна інтерпретація результатів досліджень
  • Контроль роботи бізнес процесу управління годівлею
  • Тренінги по управлінню годівлею
  • Розробка економічно-доцільної кормової стратегії
  • Доступ до СОПів та чек листів по бізнес процесу управління годівлею
  • Управління вибуттям корів через раціони - мінімізація вибуття корів в перші 60 днів доїння
  • Збільшення кількості та якості молозива
  • Налаштування годівлі для отримання приплоду нормативного розміру

Два/чотири рази на місяць:

  • Системний аналіз перетравності кормів
  • Системний аналіз рівня структурності ЗЗР
  • Розробка економічно-доцільних раціонів спеціалістом із годівлі ВРХ

Один раз на місяць:

  • Контролюючі візити експерта з годівлі - рекомендації для покращень
  • Корегування раціонів спеціалістом із годівлі ВРХ

Контроль

Візит на підприємство для діагностики та виявлення вузьких місць, котрі стримують результати підприємства
Програма управління годівлею
Контроль виробничих показників
Управлінська звітність
Дослідження кормів в місячному ритмі
Аналіз програми управління стадом для надання відповідних рекомендацій по покращеннях ефективності

КЦ АВМ є офіційним набувачем «Референтної моделі молочної ферми в Україні»*, інструменти та СОПи якої використовуються при наданні консультацій та супроводів.

*проєкт «Розвиток молочної галузі» реалізовано спільно з АВМ, Міжнародною фінансовою корпорацією IFC та ТОВ «Пьотінгер Україна»

ВІДГУКИ

Андрій Пастушенко, керівник СТОВ «Дніпро»: Співпрацею задоволені, по всім питанням нас консультують і дають відповіді. Підхід комплексний, тому разом пропрацьоваємо задачі по відтворенню, заготівлі, здоров’ю стада, а найбільше спілкуємось по раціонам. Навіть до співпраці Олександр Назарко нас завжди підтримував  і цікавився нашими професійними і особистими справами, зважаючи на війну. Наразі у разі потреби комунікуємо у телефонному режимі або відео- форматі і звичайно ж обмінюємось файлами з інформацією.