Консультаційний центр АВМ запрошує мікро, малі та середні підприємства, які займаються скотарством на вебінар «Основи збалансованої годівлі ВРХ» в рамках реалізації Проекту впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні, що підтримується Програмою USAID “Підтримка аграрного і сільського розвитку “ (АГРО).

Навчальний вебінар відбудеться 5 березня на платформі Zoom, початок о 16:00 та тривалістю 1,5 год. Спікер – Віктор Харкавлюк, експерт з технологій у сфері молочного тваринництва КЦ АВМ.

На практиці не завжди є можливість забезпечити молочне стадо достатньою кількістю різноманітних кормів високої якості. Це більшою мірою пов’язане з природно-економічними умовами господарств та економікою виробництва молока. У молочному скотарстві завжди намагаються широко використовувати дешеві місцеві корми. Системне згодовування їх худобі і необхідність складання збалансованих раціонів у кінцевому етапі призводять до типової годівлі. Під час вебінару експерт детально розповість про типи годівлі та повноцінність кормів, про потреби та кормові норми

В процесі навчання детальніше будуть розглянуті такі теми:

  •  Раціони в годівлі та їх структура.
  •  Еволюція програм для складання (моделювання) раціонів.
  •  Порівняння європейських та американських підходів годівлі на МТФ.
  •  Шлях раціону «з поля до столу»: контрольні точки.
  •  Як годувати дешево?

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:

за посиланням: https://forms.gle/B1pLc8sgKCXeS7Ho6

або за телефоном: 067 445 2488, Варич Аліна