Консультаційний центр АВМ запрошує мікро, малі та середні підприємства, які займаються свинарством на вебінар «Основні проблеми свиней у групах дорощування та відгодівлі» в рамках реалізації Проекту впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні, що підтримується Програмою USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (АГРО).

Навчальний вебінар відбудеться 9 квітня на платформі Zoom, з початком о 16:00 та тривалістю 1,5 год. Спікерка – Тетяна Чорнозуб, незалежний науковий консультант  із питань відтворення свиней та андрології.

Найпоширенішими хворобами серед свинопоголів’я на сучасних свинокомплексах є патології, пов’язані з розладами органів  травлення. Це призводить до значних економічних збитків господарства. Хвороби органів травлення свиней зазвичай носять тривіальні причини. Проте їх діагностика та профілактика лікування ускладнюється рядом факторів.

В процесі навчання детально дізнаєтеся як своєчасно виявити хворобу та лабораторно зробити моніторинг. А також як  правильно встановлений діагноз дозволить ефективно профілактувати та лікувати захворювання, пов’язані із розладами травної системи.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:

за посиланням: https://forms.gle/B1pLc8sgKCXeS7Ho6

або за телефоном: 067 445 2488, Варич Аліна