Анонс. Навчальний вебінар «Вимоги нового харчового законодавства та впровадження системи НААСР»

Анонс. Навчальний вебінар «Вимоги нового харчового законодавства та впровадження системи НААСР»
13.04.2021

Консультаційний центр АВМ запрошує мікро, малі та середні підприємства, які займаються вівчарством, козівництвом та скотарством на вебінар «Вимоги нового харчового законодавства та впровадження системи НААСР» в рамках реалізації Проекту впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні, що підтримується Програмою USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (АГРО).

Навчальний вебінар відбудеться 16 квітня на платформі Zoom, з початком о 16:00 та тривалістю 1,5 год. Спікер – Ігор Присяжнюк, ветеринарний лікар АВМ.

Прийнята редакція Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» гармонізує українське законодавство у сфері харчових продуктів відповідно до законодавства Європейського Союзу.  Так, усі оператори ринку харчових продуктів зобов’язані  впровадити на виробництві гігієнічні вимоги а в подальшому – процедури, які базуються на принципах НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points). Це система аналізу небезпек і контролю в критичних точках, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів на всіх етапах харчового ланцюга «від лану – до столу». Експерт представить огляд нових законів і підзаконних актів у сфері харчових продуктів, розповість про вимоги до організації роботи персоналу на господарстві та веденні документації, а також говоритиме про чек-листи для систематизації роботи.


Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:

за посиланням: https://forms.gle/B1pLc8sgKCXeS7Ho6

або за телефоном: 067 445 24 88, Варич Аліна

Зворотнй зв'язок

Залиште ваші контакти і наш менеджер зателефонує вам найблищим часом!