Консультаційний центр АВМ запрошує мікро, малі та середні підприємства, які займаються вівчарством, козівництвом та скотарством на вебінар «Вимоги нового харчового законодавства та впровадження системи НААСР» в рамках реалізації Проекту впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні, що підтримується Програмою USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (АГРО).

Навчальний вебінар відбудеться 16 квітня на платформі Zoom, з початком о 16:00 та тривалістю 1,5 год. Спікер – Ігор Присяжнюк, ветеринарний лікар АВМ.

Прийнята редакція Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» гармонізує українське законодавство у сфері харчових продуктів відповідно до законодавства Європейського Союзу.  Так, усі оператори ринку харчових продуктів зобов’язані  впровадити на виробництві гігієнічні вимоги а в подальшому – процедури, які базуються на принципах НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points). Це система аналізу небезпек і контролю в критичних точках, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів на всіх етапах харчового ланцюга «від лану – до столу». Експерт представить огляд нових законів і підзаконних актів у сфері харчових продуктів, розповість про вимоги до організації роботи персоналу на господарстві та веденні документації, а також говоритиме про чек-листи для систематизації роботи.


Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:

за посиланням: https://forms.gle/B1pLc8sgKCXeS7Ho6

або за телефоном: 067 445 24 88, Варич Аліна