Консультаційний центр АВМ запрошує ММСП, які займаються козівництвом на практичний семінар в рамках реалізації проекту "Впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні", що підтримується Програмою USAID АГРО.

Семінар відбудеться 4 серпня на базі ФГ «Лукачівка Еко» (с. Вільховець, Богуславський р-н, Київська обл.)

Спікери:

Микола Приймак – практикуючий ветеринарний лікар, консультант з козівництва

Вікторія Кучерявенко – директорка ТОВ «СмартБіоЛаб»

В рамках теоретичної частини експерти розкажуть про основні принципи управління стадом ДРХ, зокрема селекцію і відтворення, а також про інфекційні хвороби та їх профілактику за допомогою лабораторної діагностики. Також відбудеться візит на ферму, де учасників ознайомлять з виробничими блоками і технологіями. Під час візиту відбудеться практичний майстер-клас по виявленню маститу серед поголів’я та розчистці ратиць.

ФГ «Лукачівка Еко» - фермерське господарство закритого циклу, яке займається утриманням кіз, виробництвом та переробкою молокосировини. На фермі, побудованій за новітніми європейськими технологіями, утримують близько 200 кіз альпійської і англо-нубійської порід та переробляють 500 л сировини. Виробляють молочну еко-продукцію та сири, і реалізують під власною торговою маркою.

Участь у семінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за телефоном  067 445 2488 (Варич Аліна) або через google-форму: https://forms.gle/bHWtHyCotA54PW4d6