Консультаційний центр АВМ запрошує мікро, малі та середні підприємства, які займаються свинарством на практичний семінар «Значення оцінки кондиції тіла свиней на різних технологічних етапах» в рамках реалізації Проекту впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні, що підтримується Програмою USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (АГРО).

Навчання відбудеться 29 червня вул. І. Гонти, 3, м. Умань, Черкаська обл.

Спікерами будуть:

  • Володимир Чаркін – директор ТОВ «ДК ФІД»
  • Тетяна Чорнозуб – незалежна наукова консультантка з питань відтворення свиней та андрології
  • Ігор Святний -  спеціаліст зі свинарства ТОВ «Промікс»
  • Юрій Свистун - менеджер з технічної підтримки генетики PIC в Україні

Одне з основних завдань на свинофермі – утримання свиноматок у належній кондиції тіла.  Якість і кількість корму, що з’їдає свиноматка, напряму впливає на її продуктивність, якість молока, здоров’я самої свиноматки та її потомства. Вгодованість можна визначити «на око», а можливо за допомогою механічних або цифрових приладів, які покажуть точну інформацію. Об’єктивний показник кондиції тіла свиноматки економічно ефективніший і дозволив би забезпечити потрібну стандартизацію на усіх господарствах.

В рамках навчання експерти розкажуть про раціональність годівлі свиней під час дорощування та відгодівлі, інструменти впливу на покращення перетравлюваності і засвоюваності кормів у свиней. А також проведуть практичний майстр-клас по різним методам визначення кондиції тіла свиноматок. Детальна програма заходу нижче.

Цільові регіони: Миколаївська, Херсонська, Одеська, Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Полтавська та Черкаська обл.

Реєстрація за телефоном: 067 445 2488, Варич Аліна

або за гул формою: https://forms.gle/DV7VEN7zoPqewNjo9