12–15 листопада 2024 року в Ганновері, Німеччина, відбудеться EuroTier 2024 подія світового масштабу для професіоналів тваринництва. 

На гостей заходу чекає виставкова та ділова програма за участю лідерів ринку та провідних експертів галузі. Близько 2000 експонентів із понад 50 країн у 13 павільйонах представлять інновації, продукцію та послуги для скотарства, птахівництва, вівчарства, козівництва, конярства та аквакультури.

Участь у EuroTier 2024 дозволить отримати повний огляд ринку та серед перших ознайомитися з інноваціями в галузі годівлі, техніки та обладнання для тваринництва та птахівництва, безпосередньо провести переговори з керівництвом компаній-виробників. Це допоможе виважено спрогнозувати стратегію розвитку підприємства та спланувати інвестиції.

Як стати відвідувачем Виставки EuroTier 2024? Найпростіший спосіб – звернутися до партнерів організаторів в Україні за посиланням. Вони готові повністю організувати поїздку.

Вхідні квитки на відвідування Виставки можна придбати онлайн та заощадити при цьому 20% від їхньої вартості. Придбати за посиланням.

Скористайтеся шансом заглянути у майбутнє технологій для тваринництва — станьте одним із перших знавців інновацій!


Детальна інформація про виставку EuroTier 2024 на офіційних сторінках:  Сайт FacebookInstagramTwitterTelegramНовинна розсилка.

Для додаткової інформації звертайтеся за телефоном +49 69 247 88 265, або електронною поштою: expo@dlg.org.