Консультаційний центр АВМ розширює свою мережу Центрів ветеринарного обслуговування та запустив додаткові підрозділу сервісних послуг у Черкаській області. Це стало можливо завдяки підтримці Програми USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (АГРО).

Запрошуємо господарства цільових областей на офіційне відкриття, яке відбудеться 3 серпня на базі офісу Асоціації виробників молока (м. Умань, Черкаська обл.)

В рамках заходу відбудеться презентація роботи ЦВО та сервісних послуг, демонстрація обладнання закупленого за підтримки Програми АГРО. В першій половині учасники можуть долучитися до навчального семінару «Цифри – це не нудно, цифри – це прибуток», який організовує КЦ АВМ в рамках реалізації проекту «Впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні». Спікери заходу розкриють питання економіки годівлі тварин, економічні аспекти відтворення ВРХ, мотивації персоналу тощо.

Детальна інформація у програмі нижче або за телефоном: 067 445 2488, Варич Аліна

До співпраці з Центрами ветеринарного та зоотехнічного обслуговування запрошуються молочнотоварні ферми, фермерські та особисті селянські господарства Черкаської, Полтавської, а також Київської, Кіровоградської і Харківської областей. Сервісні послуги надаватимуться шляхом абонентського обслуговування і консультаційного супроводу.

Під час візиту сервісний ветлікар здійснюватиме:

  • клінічний огляд новотільних корів перших 12 діб лактації з термометрією;
  • діагностику післяродових захворювань;
  • контроль здоров’я тварин, котрим проводилось/призначалось лікування під час попереднього візиту;
  • діагностику тільності корів і телиць, в тому числі з використанням УЗД-сканера;
  • діагностику причин неплідності тварин та призначення лікування по кожній тварині;
  • діагностику кетозів у корів 6–12 діб лактації;
  • діагностику блоку годівлі та утримання. (візит зоотехніка 1 раз/3 міс)

А консультанти-зоотехнологи будуть здійснювати щоквартальні візити для аналізу роботи блоку годівлі, утримання ВРХ та вирощування молодняку.