Консультаційний центр АВМ та USAID АГРО запрошують мікро, малі та середні підприємства, які займаються вівчарством і козівництвом на вебінар «Сироваріння: збут та менеджмент продукції козівництва та вівчарства» в рамках реалізації Програми впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні.
Захід відбудеться 29 січня на платформі Zoom з початком о 16.00 та тривалістю 1,5 год. Спікер – Микола Приймак, практикуючий ветеринарний лікар, консультант з козівництва.
Рентабельність козиного та вівчарського бізнесу залежить від того, яку продукцію виробляють, чи є переробка, як позиціонують продукцію та якими каналами збуту продають. Приміром, молоко – ніша практично не освоєна, а от козиний сир має свого покупця.
Під час вебінару експерт розкриє ключові питання теми:
- Продукція вівчарства та козівництва з доданою вартістю.
- Сироваріння: класифікація сирів та вимоги до сировини.
- Організація роботи сироварні: приміщення, обладнання, технологічні карти.
- Основи технології сироваріння.
- Маркетинг та збут продукції.
Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:
за посиланням: https://forms.gle/B1pLc8sgKCXeS7Ho6
або за телефоном: 067 445 2488, Варич Аліна