Асоціація виробників молока запрошує мікро, малі та середні підприємства, які займаються молочним скотарством  на вебінар  «Організація відтворення та охорона здоров’я тварин в умовах обмеженості ресурсів» в рамках реалізації проекту «Підтримка ММСП молочного напрямку (виробництво молока) у забезпеченні продовольчої безпеки України», що підтримується Програмою USAID АГРО.

Навчальний вебінар відбудеться 20 грудня на платформі Zoom, з початком о 15:00 та тривалістю 1,5 год. Спікер - Валерій Лотоцький, директор з розвитку КЦ АВМ.

Без репродукції не має продукції. Незважаючи на всі труднощі, відтворенню на фермах має приділятися належна увага. Тільна корова, навіть після вимушеного запуску через неможливість організації доїння, чи неповноцінну годівлю, чи сукупність стресів відновить продуктивність після отелу. А неплідна корова принесе значні збитки. Кожен день неплідності вартує господарству від 100 грн. Тобто якщо тварина має надій менше рівня рентабельності (залежно від господарства -15-18 л), її осіменіння дасть новонароджене теля вартістю (понесені затрати на годівлю й утримання) не менше 15 тис грн. В випадках неможливості організації штучного осіменіння доцільно використати природне, але тварини мають ставати тільними своєчасно. Це одна із передумов збереження ферми.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:

за посиланням: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0tcu-gqTgvEt240HceOgnuj2vEv4s_nRI-

або за телефоном: 067 445 2488, Варич Аліна

Стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.