Консультаційний центр АВМ за підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), в рамках спільного проекту «Розвиток молочної галузі України», запрошують долучитись до онлайн-курсу «Економіка молока починається в полі» технологів та відповідальних за процес заготівлі на МТФ.
Два блоки онлайн-курсу «Економіка молока починається в полі» вже позаду. На черзі завершальний блок, присвячений технології заготівлі кормів.
Навчання відбудеться online на базі платформи ZOOM 14 квітня з 14:00 по 18:00!
На Вас чекають топові спікери та гарячі теми:
- Прибутковість молочного виробництва – роль керівника, агронома і зоотехніка.
- Місце грубих кормів в структурі собівартості виробництва молока.
- Технічні рішення, як запорука якості кормів.
- Підготовка та навчання персоналу перед заготівлею грубих кормів.
- Планування та координація процесу заготівлі сінажу та силосу на всіх етапах.
- Протоколи заготівлі грубих кормів в курган та траншею. Специфіка дотримання та чітке виконання – завершальний етап в отриманні кормів найвищої якості.
- Інтерпретація лабораторних досліджень кормів. Контроль та управління показниками якості та безпеки кормів.
- Економічна цінність грубих кормів, як джерела перетравної НДК, протеїну та легкоферментованих вуглеводів.
- Приклад розрахунку економічної оцінки втрат ферментації.
- Оцінка якості кукурудзяного силосу за індексом ферментованих вуглеводнів.
Для реєстрації заповніть онлайн-форму: https://forms.gle/WLeSnti8kJPAMuoq5
або ж телефонуйте:
067 590 2120 Олександра Паламаренко,
067 445 2488 Аліна Варич