Консультаційний центр АВМ (Асоціація Виробників Молока) та Програма USAID AGRO нагадують про унікальну можливість для учасників Проєкту «Впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні» - отримати безкоштовні індивідуальні консультації з питань здоров'я, відтворення, годівлі, утримання та реалізації продукції від провідних експертів України, найкращих та відомих  консультантів галузі «Свинарство», «Вівчарство» та «ВРХ».

Запрошуємо на консультанції!
Поспішайте записатися або телефонуйте!
Реєстрація в проекті: https://forms.gle/sGKCezSMATCDzEm68  

Експерти:
Оксана Жулінська - старший науковий співробітник ІТСР «Асканія-Нова» - ННСГЦВ, консультант з розведення, відтворення та управління здоров’ям овець.

Тетяна Чорнозуб - незалежний науковий консультант із питань відтворення свиней та андрології ТОВ «Еко-Вет».

Віталій Захарченко - кандидат ветеринарних наук, провідний консультант у сфері молочного тваринництва, експерт з ветеринарії КЦ АВМ.

Отримати безкоштовні консультації матимуть можливість мікро-, малі та середні підприємства що займаються виробництвом молока і молокопродуктів, м’яса (яловичина, свинина, баранина), які розташовані у 8 цільових регіонах проєкту, а саме: Миколаївської, Херсонської, Одеської, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Полтавської та Черкаської обл.

Отже, якщо Ваше господарство відповідає цим вимогам, звертайтеся будь ласка до нашої команди: dck@avm-ua.org   або за телефоном +38 067 445 2488

Реєстрація в проєкті: https://forms.gle/sGKCezSMATCDzEm68  
 

Менеджери Проєкту допоможуть Вам визначитися з експертом та підібрати зручний час для консультацій. Не гайте часу та можливості отримати безкоштовні поради, консультації та рекомендації від найкращих спеціалістів галузі «Свинарство», «Вівчарство» та «ВРХ». Скористайтеся шансом підвищити продуктивність, ефективність та прибутковість Вашого підпирємства!

Надалі реалізація проєкту передбачає сегментований цикл навчальних семінарів, тренінгів і демонстрацій із заглибленням в технологічні та виробничі аспекти тваринництва та можливістю проведення навчально-інформаційних консультацій для керівників і фахівців МСП, фермерських та особистих селянських господарств в сфері виробництва продукції тваринництва.

Реєстрація в проєкті: https://forms.gle/sGKCezSMATCDzEm68