6 листопада 2023 року директор Консультаційного Центру Асоціації виробників молока Валерій Лотоцький виступив перед студентами першого курсу факультету ветеринарної медицини БНАУ (Білоцерківського національного аграрного університету). 

У своєму виступі Валерій Лотоцький підкреслив, що варто вчитися і бути готовими працювати з продуктивними тваринами, а не лише з домашніми улюбленцями, адже існує міф про те, що в Україні немає промислового тваринництва, а робота на фермі - це резинові чоботи, багнюка та мізерна оплата праці. 

Він наголосив, що тваринництво в Україні є перспективним та вимагає високого рівня професійної кваліфікації. Студенти почули і побачили, як працює сучасний ветеринар, які технології зараз використовуються на фермах, включаючи роботизоване доїння, роботизоване підгортання кормів та інші інноваційні методи управління молочними фермами.  

Валерій Лотоцький підкреслив, що сьогодні робота в тваринництві надає багато можливостей для фінансового та кар'єрного росту та розвитку. А правильне отримання професійних знань під час навчання в університеті є інвестицією в майбутнє студентів. 

Поки ви знаходитеся в університеті, з вами діляться знаннями, але як тільки ви вийдете за його межі, за те, щоб їх отримати, вам доведеться платити”, - зазначив він. 

Кожний із вас - це майбутнє нашої України. Навчайтеся, шукайте себе, втілюйте в життя свої ідеї. Перед вами відкриті мільйони можливостей і шляхів! І ми в Консультаційному центрі АВМ сподіваємось, що своїм шляхом ви оберете агро!  

 

Консультаційний Центр Асоціації виробників молока