Консультаційний центр АВМ за підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), в рамках спільного проекту «Розвиток молочної галузі України», оголошують про зміну дат навчання та запрошують охочих долучитись до теоретично-практичного курсу на базі Dairy Center Kischenzi.

Навчання, з урахуванням змін, відбудеться з 20 по 21 травня

Нагадуємо, що лекторами будуть:

Михайло Білокінь – керівник департаменту ветеринарії КЦ АВМ, 

Олександр Главацький - директор українського відділення Uniform-Agri,

Павло Паламарчук – керівник відділу підтримки Uniform-Agri,

Геннадій Бондаренко – експерт IFC з управління годівлею корів та ремонтного молодняка,

Катерина Дудка - експерт IFC з обліку та управління фінансами.

Навчальний курс включає в себе теоретичну та практичну частини.  Так, 20 травня - у перший день навчання учасники прослухають лекції про існуючі програмні рішення для управління МТФ та процесом годівлі, зокрема. Також, дізнаються про особливості мобільного додатку Uniform-Agri (Юніформ-Агрі) , що є необхідним інструментом успішної ферми .

Під час другого дня навчального курсу, учасники пройдуть майстер-клас по аналізу продуктивності з використанням програми Uniform-Agri та проведуть інтерактивний аналіз демонстраційного стада.

Протягом двох днів інтенсиву  учасники здобудуть нові теоретичні знання та практичні навички, які закріплять на базі ТОВ «Кищенці», що є яскравим прикладом впровадження новітніх технологій та  динамічного розвитку.

Dairy Center Kischenzi – це навчальний центр з провідними фахівцями, які мають багаторічний досвід, та одна з найкращих молочнотоварних ферм в країні, що має 1300 голів дійного стада та доїльний зал типу «Карусель» на 80 місць.

Для господарств АВМ діє знижка 20 %!

Зареєструватись можна ТУТ

За детальною інформацією звертайтесь:

+ 38 067 590 21 20 - Олександра Паламаренко,

+ 38 067 445 24 88 - Аліна Варич,

dck@avm-ua.org

Оновлена програма додається