Асоціація виробників молока в рамках реалізації проекту «Підтримка ММСП молочного напрямку (виробництво молока) у забезпеченні продовольчої безпеки України», що підтримується Програмою USAID АГРО, оголошує про зміну дати навчального вебінару «Організація управління стадом та комфорту ВРХ в умовах обмежених ресурсів»

Навчальний вебінар відбудеться 2 грудня, на платформі Zoom, з початком о 15:00 та тривалістю 1,5 год. Спікерка  – Лілія Іваноглу, консультантка КЦ АВМ, експертка із годівлі ВРХ та управління МТФ.

Під час навчання ми поговоримо про комфорт та продуктивність ВРХ під час війни. Розглянемо питання, чи можна отримати високу продуктивність не забезпечивши тварин комфортними умовами. Також буде детально обговорена тема управління фермою в особливих умовах: пріоритетні групи.

В умовах війни правильно побудована організація управління стадом та створення комфорту ВРХ є важливим завданням молочних господарств для забезпечення продуктивності та результативності ферми, якості молока

Учасники які вже зареєструвалися на вебінар, посилання дійсне. Реєстрацію не потрібно проходити повторно.

Реєстрація для незареєстрованих учасників: 

за посиланням: 

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZEqcuGsrj0vGtSztJBKHu811wJKhcokiveD

або за телефоном: 067 445 2488, Варич Аліна

Стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.