Асоціація виробників молока (АВМ) за підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), в рамках спільного проекту «Розвиток молочної галузі України» , провели 26 березня онлайн-інтенсив для агрономів та керівників агрономічних служб.

Онлайн-інтенсив «Економіка молока починається в полі» об’єднав близько 30 слухачів з усіх куточків України.

Відкрила подію Катерина Дудка (IFC) з розгляду прибутковості молочного виробництва та ролі керівника, агронома і зоотехніка при цьому.

Наступний до слова був запрошений Юрій Сівов (АВМ), який сфокусував увагу слухачів на різноманітності інгредієнтів у високоефективних раціонах для ВРХ. Продовжив тему Геннадій Бондаренко (IFC), розповівши про економічну цінність грубих кормів, як джерело перетравної НДК, протеїну та легкоферментованих вуглеводнів.

Далі Микола Волкогон (IFC) проаналізував причини та фактори, що лімітують врожайність та впливають на собівартість грубих кормів.

Після, увага учасників сфокусувалась на особливостях вирощування люцерни, кукурудзи та озимих злаків.

І на завершення Микола Волкогон (IFC) представив системи обстеження посівів і аналізу отриманих результатів.

В підсумку всі учасники події отримали презентації спікерів та інструменти для розрахунку собівартості кормів.

Вже 14 квітня відбудеться завершальний блок онлайн-інтенсиву «Економіка молока починається в полі» з технології заготівлі кормів, тож слідкуйте за анонсами та новинками. Для  попередньої реєстрації заповніть онлайн-форму: 

https://forms.gle/1vD5KEv3Yyp52YnG8

або ж телефонуйте: 

067 590 2120 Олександра Паламаренко,

067 445 2488 Аліна Варич