Асоціація виробників молока за підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), в рамках спільного проекту «Розвиток молочної галузі України» провели онлайн-воркшоп за участі міжнародного експерта.

24 листопада з 12:00 до 17:00 на базі онлайн-платфори ZOOM близько 150 зареєстрованих учасників сконцентрували свою увагу на гарячій тематиці.

Першим виступив Микола Волкогон, IFC та розповів про ефективність живлення сільськогосподарських культур в умовах високої вартості добрив та змін клімату.

Далі слово взяв Володимир Махота, АгріЛаб, роозкривши особливості застосування гранульованих добрив за нестабільних умов, зупинившись на їх правильному дозуванні.

Крім того, серед спікерів були Олексій Сергієнко та Олександр Фіщук, які зосередили увагу слухачів на живленні, а саме: мінеральне та фоліарне живлення, відповідно.

І на завершення Neal Kinsey, Kinsey Agricultural, USA поділився досвідом з учасниками в побудові індивідуальної економіки під кожне поле: відновленні родючості ґрунтів та стабільності вирощування сільськогосподарських культур.

Змістовні доповіді, технологічні рішення, гаряча дискусія та досвід кращих – саме так можна підсумувати онлайн-воркшоп. Слідкуйте за новинками та анонсами наступних подій, аби нічого не пропустити.