Консультаційний центр АВМ за підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) провели з 20 по 21 травня  навчальний курс для користувачі програмним забезпеченням та бажаючих ознайомитись з доступними пропозиціями на ринку. До навчання долучились 7 спеціалістів з різних куточків України.

 

Традиційно, відкрила навчання  генеральна директорка АВМ Ганна Лавренюк, висвітливши стан та перспективи молочної галузі України.

Продовжив директор українського відділення «Юніформ-Агрі» Олександр Главацький з презентацією компанії «Юніформ -Агрі» та ознайомив присутніх із загальними можливостями продукту.

Далі до слова був запрошений Михайло Білокінь, який розповів учасникам про комп’ютерні програми для МТФ, які присутні  на ринку та описав їх можливості. Тему продовжив Геннадій Бондаренко, поглибившись в продукти для управління годівлею на господарстві.

Впродовж наступних декількох годин учасники зконцентрували свою увагу на опціях програми «Юніформ-Агрі».

Наступний день навчання відзначився екскурсією господарством ТОВ «Кищенці», що є яскравим прикладом впровадження новітніх технологій, зокрема, через інтеграцію програмних рішень на господарстві.

Крім того, учасники заслухали Катерину Дудку, яка розповіла як управляти ефективністю ферми на базі КПЕ.

І на завершення всі присутні мали можливість провести аналіз інтерактивного демонстраційного стада за допомогою програми «Юніформ-Агрі».

Відгуки учасників курсу про навчання:

Ольга Коровка, ТОВ «АФ Світанок», Донецька обл.

"На нашій фермі 317 голів, ми користуємось програмою «Юніформ Агрі» вже років 8. Найважливішими опціями для нас є: відтворення, годівля, здоров’я і доїння. На навчанні дуже сподобалось все – цікава та корисна інформація."

Наталя Малишко, ТОВ «ім. Фрунзе», Кіровоградська обл.

"Ми не користуємось програмним забезпеченням, тільки по кормах користуємось програмами. В нас невеличке господарство: 130 корів, порода Українська червоноряба молочна, прив’язне утримання. Навчання сподобалось, плануємо приїхати ще."

Всі учасники практичного курсу отримали сертифікати про участь в навчанні та презентаційні матеріали для подальшого користування на господарстві.