10 червня, на Хмельниччині, пройшов черговий безкоштовний семінар, у рамках проєкту: «Ефективне та екологічне відновлення сільського господарства в Україні». Цього разу до заходу  у ролі спікера долучився Віктор Харкавлюк, консультант КЦ АВМ.

Організатори заходу Асоціація виробників молока спільно з Всеукраїнською Аграрною Радою та за підтримки компанії DOW.

Семінар проходив на базі ПП «Аграрна компанія 2004», що на Хмельниччині, його відвідали власники і представники господарств, які займаються рослинництвом і тваринництвом.

Віктор Харкавлюк, консультант КЦ АВМ,  розповів учасникам заходу про ключові аспекти пакування/розпакування полімерних рукавів для зберігання зерна та кормів (силос, сінаж, плющена кукурудза, пивна дробина, жом), а також про правильний збір та утилізацію використаних рукавів.

«В теперішніх складних умовах, сільгоспвиробники знаходяться в постійному пошуку  ефективних методів зберігання сільськогосподарської продукції. Одним з рішень є використання полімерних рукавів, які дають можливість оптимізувати роботу по висушуванню зернових та забезпечити зберігання таких кормів як силос, сінаж, пивна дробина, жом, кукурудзяна паста та інші, без залучення великих капіталовкладень на будівництво споруд. Під час використання необхідно правильно проводити розпаковку та скручування рукавів, що дасть можливість ефективно використати транспортні засоби для перевезення на повторну переробку. Правильне «культурне» використання полімерних рукавів виключить негативний вплив на навколишнє середовище», — зауважує Віктор Харкавлюк.


Організатори нагадують, що серія безкоштовних семінарів відбуватиметься протягом року по всім регіонам України. Вони спрямовані  допомогти агросектору в напрямках програм відновлення та підтримки аграріїв, надання пільгового кредитування, фінансування гуманітарного розмінування та подальшої євроінтеграції.

Для попередньої реєстрації на семінар заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/i3Z4zVsV1XZT6U6T9

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: «ШЛЯХ ДО ПРИБУТКУ В 2500 ДОЛАРІВ З ГЕКТАРУ ЧЕРЕЗ МОЛОЧНИЙ БІЗНЕС» — ОЛЕКСАНДР НАЗАРКО ВИСТУПИВ НА БЕЗКОШТОВНОМУ СЕМІНАРІ»

Консультаційний центр АВМ