Консультаційний центр АВМ запрошує ММСП, які займаються козівництвом на практичний семінар в рамках реалізації Проекту впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні, що підтримується Програмою USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (АГРО).

Семінар відбудеться 28 травня на базі господарства ТОВ «Лісова коза» (с. Підлісне, Кіровоградська обл.)

ТОВ «Лісова Коза» - офіційний племінний репродуктор та одне з найбільших господарств в Україні, яке спеціалізується на розведенні та продажах молодняка племінних кіз Альпійської породи. Господарство займається переробкою молока та виробництвом власного натурального козиного сиру.

Спікери:

Мар’ян Троцький - голова Громадської спілки «Вівчарство та Козівництво України»
Наталія Якименко -  заступниця голови правління  ГС «Вівчарство та козівництво України»

В рамках навчання експерти презентують кращі практики організації годівлі та ветеринарного догляду тварин для отримання сировини відповідної якості. Розглянуть питання сировину: технічні та законодавчі вимоги; забезпечення якості та безпечності; інструменти контролю безпечності продукції та багато чого іншого.

Також відбудеться оглядовий візит ферми «Лісова коза», де учасники зможуть ознайомитися з виробничими блоками, технологіями. Після – знайомство з роботою сироварні та дегустація сирів.

Цільові регіони: Миколаївська, Херсонська, Одеська, Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Полтавська та Черкаська обл.

Детальніше та реєстрація за номером: 067 445 2488 Варич Аліна
або ж гул форма: https://forms.gle/ngU21MaJjT6C8Yu87