Консультаційний центр АВМ за підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), в рамках спільного проекту «Розвиток молочної галузі України», запрошують долучитись до теоретично-практичного курсу на базі Dairy Center Kischenzi.

Лекторами будуть:

Михайло Білокінь – керівник департаменту ветеринарії КЦ АВМ, 

Олександр Главацький - директор українського відділення Uniform-Agri,

Павло Паламарчук – керівник відділу підтримки Uniform-Agri,

Геннадій Бондаренко – експерт IFC з управління годівлею корів та ремонтного молодняка,

Катерина Дудка - експерт IFC з обліку та управління фінансами.

Навчальний курс включає в себе теоретичну та практичну частини.  Так, 13 травня - у перший день навчання учасники прослухають лекції про існуючі програмні рішення для управління МТФ та процесом годівлі, зокрема. Також, дізнаються про особливості мобільного додатку Uniform-Agri (Юніформ-Агрі) , що є необхідним інструментом успішної ферми .

Під час другого дня навчального курсу, учасники пройдуть майстер-клас по аналізу продуктивності з використанням програми Uniform-Agri, дізнаються про інноваційне рішення SMARTBOW (Смарт Боу) та проведуть інтерактивний аналіз демонстраційного стада.

Протягом двох днів інтенсиву  учасники здобудуть нові теоретичні знання та практичні навички, які закріплять на базі ТОВ «Кищенці», що є яскравим прикладом впровадження новітніх технологій та  динамічного розвитку.

Dairy Center Kischenzi – це навчальний центр з провідними фахівцями, які мають багаторічний досвід, та одна з найкращих молочнотоварних ферм в країні, що має 1300 голів дійного стада та доїльний зал типу «Карусель» на 80 місць.

Для господарств АВМ діє знижка 20 %!

Зареєструватись можна ТУТ

За детальною інформацією звертайтесь:

+ 38 067 590 21 20 - Олександра Паламаренко,

+ 38 067 445 24 88 - Аліна Варич,

dck@avm-ua.org