Директором на підприємстві ПСП «Авангард» є Булах Василь Миколайович. Учасник Асоціації виробників молока, активний громадський діяч, патріот своєї країни. У  2018 отримав високу та заслужену нагороду – міжнародну премію ім. Миколи Гоголя «Тріумф» – за значну меценатську та громадську діяльність на благо України.

Згодом став лауреатом щеоднієї почесної нагороди за громадську діяльність – Міжнародної премії імені Григорія Сковороди «Сад божественних пісень».

З 2010 року є учасником Асоціації виробників молока та перебуває на технологічному супроводі Консультаційного Центру АВМ.

Сьогодні сільськогосподарське підприємство «Авангард» — одне з кращих не лише у районі, в той час як багато аналогічних господарств не витримали конкуренції в умовах ринку. На молочній фермі «Авангарду» утримують 2600 голів ВРХ, з них 1250 фуражних корів.

Господарство займається рослинництвом і тваринництвом. Молочне скотарство — пріоритетний напрям.

Завдяки технологічному супроводу здійснюється постійний контроль виробничих процесів, зниження собівартості виробництва молока, збільшення продуктивності стада, оптимізація умов годівлі та утримання, високий рівень здоров'я та відтворення, забезпечення максимального генетичного прогресу стада, організація навчання та індивідуальна розробка системи мотивації персоналу. Сукупність цих факторів дозволило починаючи з 2017 р і на даний час збільшити щоденний вал молока з 16,1 т до 29-30 т, а також продуктивність на дійну голову з 21-22 л до 29-31 л, наростити фуражне поголів'я корів з 850 до 1250 гол., вийти на планові показники вирощування ремонтного молодняку.

Дана динаміка розвитку спонукала власника до розширення молочного виробництва, і як наслідок у 2020 році розпочато будівництво нового доїльного комплексу, у який входить доїльний зал карусельного типу DairyRotorТ 8900 на 72 голови та двох корівників потужністю 2000 дійних корів.