GAF - Global Agro Finance

Відправити заявку
name

GAF - Global Agro Finance


Управління Активами МТФ від ТОВ «Global Agro Finance» - продукт, який створений в результаті запитів клієнтів на комплексний управлінський супровід МТФ, для вивільнення власного часу та отримання стабільно-високих прибутків, запровадивши, оптимальні зі сторони технологій, менеджменту та економіки рішення в індивідуальних умовах господарства.

Наші послуги

1
Оперативне управління
2
Кризис менеджмент
3
Технологічний супровід
4
Кормовий супровід
5
Супровід будівництва
6
Розробка майстер-планів, бізнес-планів розвитку підприємства
7
Діагностика бізнес-процесів роботи агропідприємства

Ціль проекту

purpose element image
Забезпечення рентабельності виробництва на рівні ≥ 30%
purpose element image
Створення ефективної команди професіоналів, яка забезпечує роботу диверсифікованого виробництва, ставить цілі та націлена на їх досягнення
purpose element image
Контроль виробництва молока на всіх виробничих блоках МТФ

Точки контролю

image-icon image-icon image-icon
  • 1
    Персональний онлайн кабінет власника та спеціалістів
  • 2
    Ведення та контроль бюджету
  • 3
    Дослідження кормів в місячному ритмі
  • 4
    Аналізи якості молока в місячному ритмі
  • 5
    Аналіз напруженості імунітету в піврічному ритмі
  • 6
    Повне ведення програми управління стадом
  • 7
    Програма мотивації персоналу
  • 8
    Ведення екранів: відтворення, вирощування молодняка, надоїв
image-icon image-icon

Етапи впровадження

1
Діагностика виробничих практик
2
Формування та погодження ініціатив до пркращень
3
Погодження плану впроваджень
4
Запуск проєкту
5
Проміжні підсумки
6
Системна робота по впровадженню ініціатив та оперативному управлінню підприємства
image-icon image-icon image-icon

Засновники

nazarko

Назарко
Олександр

співвласник та ген.директор

Контакти

facebook
viber

ВІДГУКИ

Ольга Полозова, директор ТОВ «Красногірське»

«Дотепер, як і три роки тому, користуємось послугами, порадами та ідеями консультантів з «Глобал Агро Фінанс» та КЦ АВМ. Велосипед не придумуємо, свої досліди не ставимо і не експериментуємо. Працюємо за технологічними картами і протоколами, які вони пропонують. Вони нас навчають сучасним технологічним прийомам, вірніше — привчають, бо потрібні стійкі навички. У мене однозначна порада для всіх початківців у молочному скотарстві або якщо ваша ферма не досить успішна — звертайтесь до професіоналів. Не треба соромитись свого незнання. Не знаєш сам, але хочеш бути успішним, скористайся чиєюсь світлою головою. У нашому випадку це і стало запорукою тих виробничих показників, яких ми досягли. Першим представником команди консультантів, який приїхав на ферму, провів аудит і запропонував варіанти співпраці, був Олександр Назарко. Зараз він щокварталу аналізує результати роботи (оцінює ефективність виробництва, економічні показники, організацію процесів, дотримання протоколів). На основі цього планується робота на наступний період. Спеціалісти Центру ветеринарного обслуговування (ЦВО) надають послуги з відтворення, профілактики захворювань та лікування тварин, зокрема й УЗ-діагностику: Віталій Сидоренко — раз на тиждень, а Валерій Лотоцький — здійснює загальний контроль раз на квартал.

Артем Арутюнов, головний нутріціоніст «Глобал Агро Фінанс» та КЦ АВМ, відвідує ферму щомісяця. В центрі його уваги вгодованість тварин, споживання сухої речовини, менеджмент кормового столу, балансування раціонів, планування кормовиробництва і кормової бази, зокрема й вибір кормових культур. Крім планових візитів ці фахівці постійно на зв’язку у разі критичних питань чи ситуацій. У червні до команди долучився Артем Довбня для операційного управління, він працює на фермі на постійній основі. Найкраще про роботу консультантів говорять результати: на старезній фермі добова молочна продуктивність 38 л і річний показник вибуття тварин зі стада — 12%».