Відбувся другий вебінар, у рамках інформативної підтримки Консультаційного центру з боку закордонних експертів молочної галузі. Цього разу спікером виступив німецький доктор вет. наук. Він зосередився на одному із інфекційних захворювань жуйних тварин і навіть людей.

10 червня на платформі Zoom зібралися члени команд Консультаційного центру (КЦ) АВМ, Центрів ветеринарного обслуговування (ЦВО) та Global Agro Finance (GAF), щоб послухати та перейняти найкращі практики Георга Еллера, німецького доктора вет. наук, при цьому практикуючого ветлікаря.

Він в ході доповіді всебічно розкрив тему «Ку-лихоманки» — інфекційного захворювання жуйних та людей (зооноз), яке передається повітряно-крапельним шляхом. При цьому навів статистику поширення цієї недуги на рівні стад в Європі, вона вражає високими показниками.  Загалом хвороба має неспецифічні симптоми, тому Георг Еллер надав детальні рекомендації з її діагностики, що дасть можливість вчасно помітити будь-який небезпечний сигнал. Особливо аудиторію зацікавив його досвід  боротьби з хворобою та результати ефективності вакцинації.

Наприкінці виступу доктор відповів на питання учасників і висловив захоплення стійкістю українського народу.

Консультаційний центр АВМ щиро дякує закордонним експертам за можливість розвиватися та дивитися на вже наявні знання свіжим поглядом.

Нагадаємо, нещодавно відбувся навчальний вебінар для КЦ АВМ від американських експертів галузі.


Георг Еллер, отримав ветеринарну ліцензію в 1987 році. З 1987 по 1991 рік працював помічником ветеринара у доктора Фронапфела, Карлштадта та ін., а в 1991 році отримав ступінь доктора вет. наук. У 1991 році він заснував свою ветеринарну практику в Гофгаймі, яка в 1994 році трансформувалась у ветеринарну клініку Dr. Eller. У 2000 році був співзасновником HCS Herdenmanagement GmbH Consulting Service, незалежного агентства з ветеринарних консультацій для молочних ферм.

 

 


Нагадуємо, щоб оперативно слідкувати за нашими новинами підписуйтесь на: 

Консультаційний центр АВМ