Асоціація виробників молока (АВМ) за підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), в рамках спільного проекту «Розвиток молочної галузі України» , провели 14 квітня онлайн-інтенсив для технологів та відповідальних за заготівлю кормів на МТФ.

Онлайн-інтенсив «Економіка молока починається в полі» об’єднав близько 30 слухачів з усіх куточків України.

Відкрила подію Катерина Дудка (IFC) з розгляду прибутковості молочного виробництва та ролі керівника, агронома і зоотехніка при цьому.

Наступний до слова був запрошений Олександр Назарко (АВМ), який сфокусував увагу слухачів на місці грубих кормів в структурі собівартості виробництва молока.

Далі  Віктор Харкавлюк (АВМ) та Юрій Сівов (АВМ) розглянули процес підготовки та навчання персоналу перед заготівлею грубих кормів, та протоколи заготівлі в курган і траншею. Крім того, Віктор Харкавлюк зупинив увагу учасників на інтерпретації лабораторних досліджень кормів.

Продовжив навчання Геннадій Бондаренко (IFC), розкривши питання економічної цінності грубих кормів. Також, спікер презентував приклад розрахунку економічної оцінки втрат ферментації та оцінку якості кукурудзяного силосу за індексом ферментованих вуглеводнів.

І на завершення Володимир Мірненко (Poettinger) представив аудиторії технічні рішення, які є запорукою якості кормів.

В підсумку всі учасники події отримали презентації спікерів, запис вебінару та інструменти для розрахунку собівартості кормів.

Вже в травні відбудеться курс «Програмне забезпечення в управлінні МТФ», тож слідкуйте за анонсами та новинками. Для  попередньої реєстрації заповніть онлайн-форму: 

https://forms.gle/oxbiSyo6ibzUzehZ8

або ж телефонуйте: 

067 590 2120 Олександра Паламаренко,

067 445 2488 Аліна Варич