Забезпечення охорони життя, здоров’я, високого рівня відтворення, максимальної продуктивності тварин та підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності галузі вітчизняного молочного скотарства, це те до чого прагне Центр Ветеринарного обслуговування.

У лютому 2016 року розпочав роботу підрозділ ЦВО Чорнобай. Сервісним ветеринарним лікарем на даному підрозділі є Вихристенко Олександр, який в тижневому ритмі відвідує регіонально закріплені за ним господарства, консультує, рекомендує оптимальні рішення проблем та приймає участь у ветеринарному обслуговуванні ферми. Першими господарствами супроводу у цьому регіоні стали СТОВ «Богодухівське», СТОВ «Тясмин», СТОВ «Перемога», СГП «Надія». На сьогоднішній день на супроводі ЦВО Чорнобай 9 господарств з дійним поголів’ям близько 4 тисяч.

Олександр завжди готовий прийти на допомогу при проведенні масових ветеринарних маніпуляцій – відборі крові, вакцинаціях чи ін. Якщо необхідно осіменити велику кількість тварин він буде тут, як тут. Чи просто в лікарів господарства поганий настрій – він зможе його підняти. І не лише анекдотами (яких він знає дуже багато), а й покращенням ефективності роботи!

В період відсутності ветеринарного лікаря в СПОП «Відродження» він підставляв своє плече та брав відповідальність за повне ветеринарне обслуговування господарства.

СТОВ «Перемога» завдяки відновленню співпраці досягло збільшення заплідненості після першого осіменіння з 26 до 48 %, а кількість тільних корів в стаді зросла на 10 %.

В СПОП «Відродження» впродовж року сервіс період скоротився на 63 дні, а кількість тільних корів в стаді постійно перевищує 55 %.

Підприємство СТОВ «Тясмин» Черкаської області, головний ветеринарний лікар Людмила Миколаївна : «співпрацюємо  з Центром ветеринарного обслуговування близько 4 років. На мою думку  добре, що є такий центр з висококваліфікованими спеціалістами , до яких можна звернутись за порадою чи допомогою. Так як спеціалісти ЦВО постійно навчаються, відвідують профільні конгреси та виставки, вони можуть поділитися інформацією та новинками на ринку, так як у нас незавжди є можливість кудись поїхати. Сервісним лікарем Олександром Вихристенком - задоволені.  Раджу господарствам долучатися, так як Ви отримаєте постійну допомогу спеціалістів, якісну УЗД діагностику, ефективну роботу з новотільними та багато іншого».

Сервісний лікар ЦВО Чорнобай та спеціалісти господарства СПОП «Відродження».