Асоціація виробників молока спільно з Dairy Center Kischenzi запрошують керівників МТФ, технологів та зоотехніків пройти навчальний курс «Правильна заготівля кормів – запорука успішного бізнесу»

Дата проведення: 2-3 серпня

Місце проведення лекцій: вул. Івана Гонти, 3, м. Умань, Черкаська обл.

Лекторами будуть:

Валерій Алєксєєв, Артем Арутюнов, Катерина Дудка, Лілія Іваноглу, Микола Волкогон, Денис Тимченко

Навчання буде корисне для керівників господарств та ферм, які зацікавленні в отримання найкращого результату від тваринництва та за специфікою своєї роботи повинні організовувати та/або контролювати усі процеси. Навчання проводиться в наступних блоках:

•             Управління. Побудова успішної кормової стратегії та взаємодії агрономів та зоотехніків.  (планування кількості та якості кормів, їх номенклатури, зони відповідальності). Системи порівняння: IOFC, вартість раціону, кількість молока з гектару.

•             Агрономія. (плюси, мінуси, тенденції для: кукурудза, бобові, злакові, інші). Вибір та вирощування культур та різних гібридів.

•             Технологія. Заготівля. Зберігання та використання. Організація робіт, протоколи. Роль технологій та консервантів для якості готових кормів. Вплив на молочну продуктивність та вартість раціону кормів різної якості.

Вартість навчання 17 тис грн. Для учасників АВМ 20% знижки! (проживання, харчування та трансфер входить у вартість навчання)

Для реєстрації телефонуйте за номером: +38 (067) 445 2488 Варич Аліна
Або ж заповніть гугл-форму: https://forms.gle/ggMKxpyz7j55mfpn9