Консультаційний центр АВМ запрошує мікро, малі та середні підприємства, які займаються вівчарством та козівництвом на вебінар «Санітарні умови утримання ДРХ» в рамках реалізації Проекту впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні, що підтримується Програмою USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (АГРО).

Навчальний вебінар відбудеться 23 квітня на платформі Zoom, з початком о 16:00 та тривалістю 1,5 год. Спікер – Микола Приймак, практикуючий ветеринарний лікар, консультант з козівництва.

Кози та вівці – невибагливі тварини, добре пристосовані як для домашнього, так і промислового утримання, а також швидко адаптуються до нових умов. Попри це, здоров’я поголів’я та надої залежать від простих санітарно-гігієнічних умов утримання. Приміром, кози чудово переносять холоди, але, як і вівці, погано сприймають вологість. Тому, облаштовуючи приміщення, слід подбати про те, щоб будівлі були не лише сухими, але і світлими, з вентиляцією і без протягів.

Крім особливостей та умов утримання ДРХ, експерт розкриє актуальні питання:

  • стрижки кіз як запоруки чистоти тварин;
  • взаємовпливу тварин і довкілля;
  • задоволення біологічних потреб ДРХ в стайні та на пасовищі;
  • дотримання законодавства України щодо утримання тварин.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:

за посиланням:https://forms.gle/HDGmBmeaZGtszmeW7

або за телефоном: 067 445 2488, Варич Аліна