Вітаємо нового експерта у нашій команді. Ми раді повідомити про призначення Утинкевича Василя на посаду консультанта-технолога в молочному скотарстві (Західний регіон України). Він має близько 15 років професійного досвіду. 

Закінчив Львівський університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького, де здобув освіту магістра ветеринарної медицини.

З 2009 року розпочав свій професійний шлях. За цей період працював ветеринаром, зоотехніком, менеджером з продажів, керівником господарства.  Протягом 3-ьох років був помічником ветеринара в Латвії в турецькій компанії. Повернувшись в Україну продовжив свою діяльність в ТОВ "ДК ФІД", яка спеціалізується на  постачанні високоякісних кормів для ВРХ.

Паралельно проходив безліч тренінгів та навчань, тим самим поповнював та удосконалював свої знання та навички.

З початку 2023 року прийняв рішення вступити до лав ЗСУ, але отримавши серйозне поранення був вимушений проходити реабілітацію.

З  часом повернувшись до цивільного життя, вирішив займатися тим, що вміє і до чого лежить душа.

«Моя робота це —  бути корисним фермі. Люблю тварин, люблю з ними працювати, хоч в теперішньому стані це дуже не просто…», —  зауважує Василь Утинкевич.

Посада, яку він сьогодні обіймає в КЦ АВМ —  консультант-технолог в молочному скотарстві. Обов’язки якої полягають у забезпеченні та  дотриманні розроблених технологій утримання, годівлі й розведенні тварин, веденні первинного зоотехнічного і племінного обліку.  Також участь у заготівлі кормів, забезпечення раціонального використання кормів. Робота з підвищення продуктивності тварин, поліпшення відтворення стада і збільшення виходу молодняку.

Девіз у роботі —  «Здорова тварина — здорова людина».

Команда Консультаційного центру АВМ, у першу чергу, дякує Василю Утинкевичу за захист і мужність. Низько вклоняємось! Бажаємо здоров’я, сили духу, мирного неба та досягнення всіх поставлених цілей, як професійних так і особистих.


Консультаційний центр АВМ (КЦ АВМ) створено в 2012 році з метою вивчення та ефективного впровадження передового досвіду світового виробництва молока. В КЦ АВМ працюють експерти, що надають послуги з технологічного, кормового та ветеринарного супроводу МТФ. Середній показник річної продуктивності господарств-клієнтів КЦ АВМ становить понад 8500 кг молока на корову. КЦ АВМ з 2020 року є набувачем референтної моделі молочної ферми, що розроблена Світовим банком Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). КЦ АВМ є надійним партнером світових організацій IFC, Safoso, USAID, FAO, EBRD та інших.

Контактна особа: Лотоцький Валерій — директор КЦ АВМ +38 097 3 951 221 lototskyy@ukr.net