Асоціація виробників молока за підтримки Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC), в рамках спільного проекту «Розвиток молочної галузі України» , запрошують техніків штучного осіменіння пройти практичний курс підвищення кваліфікації.

Дата проведення: 3-5 травня

Місце проведення лекцій: вул. Івана Гонти, 3, м. Умань, Черкаська обл.
Практичне навчання: ТОВ «Кищенці», с. Добра, Уманський р-н, Черкаська обл.

Лекторами будуть:

Валерій Лотоцький - директор КЦ АВМ. Експерт IFC з відтворення та розведення ВРХ. Спеціалізація: організація відтворення та забезпечення здоров'я тварин на фермах, якості і безпеки товарного молока, управління в молочному скотарстві.

Михайло Білокінь - практикуючий лікар ветеринарної медицини, експерт з відтворення ВРХ, забезпечення здоров’я вимені, якості і безпеки  товарного молока, якісна оцінка нетелей, управління в молочному скотарстві.

Сергій Когут – сервісний ветеринарний лікар Центру ветеринарного обслуговування Асоціації виробників молока. Основними напрямками роботи є : профілактика захворювань, відтворення, діагностика хвороб та робота з молодняком.

Протягом трьох днів інтенсиву  учасники здобудуть нові теоретичні знання та практичні навички, які закріплять на базі ТОВ «Кищенці», що є яскравим прикладом впровадження новітніх технологій та  динамічного розвитку.

Dairy Center Kischenzi – це навчальний центр з провідними фахівцями, які мають багаторічний досвід, та одна з найкращих молочнотоварних ферм в країні, що має 1300 голів дійного стада та доїльний зал типу «Карусель» на 80 місць.

Вартість навчання: 15 000* грн/учасник (проживання, харчування, трансфер входить у вартість навчання). Для господарств АВМ діє знижка 20 %!

По завершенню курсу учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації.

Для подачі заявки на участь необхідно заповнити реєстраційну форму:
https://forms.gle/XVQwhuEEr8oBRpzm7

За детальною інформацією звертайтесь:

067 445 2488 Аліна Варич,

dck@avm-ua.org .